За дві доби ДТЕК Донецькі електромережі відновив світло для понад 16 тисяч родин на Донеччині

17.07.2023
1899
0

За 14 та 15 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри обстріли та негоду змогли відновити електропостачання у 35 населених пунктах. До електрики знову підключені понад 16 тисяч родин. Енергетики приступають до відновлень одразу, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

За дві доби фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково відновити електропостачання у 35 населених пунктах, знеструмлених через постійні обстріли регіону. Знову зі світлом 16 318 родин прифронтового регіону.

В Донецькій області тривають бойові дії. За інформацією очільника області Павла Кириленка, обстріли регіону продовжуються. Зокрема, ракетного удару зазнав Краматорськ. Від артилерійських обстрілів постраждали й інші громади регіону.

Через постійні ушкодження мереж і обладнання через обстріли, без електропостачання поки що залишаються 115 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Роботи енергетикам додала і негода: ураганний вітер та злива стали причиною пошкоджень електромереж та обладнання. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відновили світло для  понад 15 тисяч родин, постраждалих через несприятливі погодні умови.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 507 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!         

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДТЭК, ремонтные работы, восстановление электроснабжения
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама