За тиждень ДТЕК Донецькі електромережі відновив світло для понад 75 тисяч родин, постраждалих через негоду

02.07.2023
2372
0

Штормові вітри та зливи вирували минулого тижня на Донеччині і стали причиною повалених дерев, пошкоджених ліній електропередач та низки повалених опор.  Аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі працювали цілодобово, щоб подолати наслідки негоди. За тиждень було відновлено електропостачання 154 населених пунктів. Це дозволило відновити світло для понад 75 тисяч родин. Триває робота над заявками. Енергетики докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання, щойно це стає можливим.

За останній тиждень фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли відновити електрику 154 населених пунктів (наростаючим підсумком, бо  деякі з них знеструмлювалися за цей тиждень неодноразово). Негода з невеликими перервами тривала з минулих вихідних. У результаті світло повернулося в оселі 75,2 тисяч родин, постраждалих через вітер та зливу.

У тому числі за останню добу аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання 11 населених пунктів Донеччини. Завдяки цьому знову з електрикою 4,3 тисячі родин.

Нагадаємо, що енергетики також продовжували відновлювати електропостачання населених пунктів, постраждалих через активні бойові дії в регіоні.

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: восстановление электроснабжения, ремонтные работы, ДТЭК
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама