У Бахмутській оперативній зоні ліквідовано 18 гральних закладів

10.01.2017
1047
0

У Бахмутській оперативній зоні ліквідовано 18 гральних закладів

У грудні на Донеччині проведено практичний етап відпрацювання з протидії незаконного грального бізнесу. Заходи ініційовані міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим.
Документували протиправну діяльність азартних закладів групи досвідчених працівників підрозділів поліції та управління захисту економіки в Донецькій області.

Загалом за 2 тижні було викрито 18 фактів, по яким відкриті кримінальні провадження, а є гральні заклади, котрі поліцейські закривали двічі. Всього вилучено понад 70 одиниць грального обладнання та грошові кошти.

Лище у Торецьку в ході проведення комплексу спеціальних заходів правоохоронці виявили 5 закладів, які займалися незаконним гральним бізнесом. На момент візиту поліцейських апарати були включені і готові до обслуговування клієнтів. Все обладнання вилучено та буде спрямоване для проведення комп'ютерно-технічної експертизи, за підсумками якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

За усіма даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 203-2 КК України "Зайняття гральним бізнесом". Санкція статті передбачає штраф до 68 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.
Слідчими проводиться ретельна перевірка щодо з'ясування усіх причетних до вказаних фактів.

Торецьке відділення поліції.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ликвидация игровых клубов, Игровые автоматы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама