В Дзержинському професійному ліцеї відбувся урок з матеріалознавства

06.03.2017
1030
0

3 Березня в Дзержинському професійному ліцеї відбувся нестандартний узагальнюючий урок з матеріалознавства за темою «Метали та їх використання».

В інтелектуальному змаганні зустрілися групи І та ІІ курсу за професією «Електрогазозварник,контролер зварювальних робіт». Розпочався незвичний урок- брейн-ринг, на якому дві рівносильні групи «Титани» та «100% Метал» доводили, що вміють творчо мислити, приймати нестандартні рішення, здатні активно співпрацювати в команді. Готуючись до цього уроку, всі учасники отримали домашнє завдання-повторити теоретичний матеріал з теми «Метали» і підготуватися до гри. Крім того, кожна команда підготували випуск газет на тему «Використання металів та захист», який презентували капітани команд Гольба О. та Пузанов С.

Журі оцінила виконану роботу і відмітила емоційно - насичений виступ – захист команди «Титани» та більше насичений фактами та прикладами виступ - захист команди «100% Метал».
На протязі всього брейн-рингу команди виступали на рівнях, демонстрували набуті знання, рішення цікавих задач, представлених в презентації, відшкодування і знаходження шляхів виходу з проблемних ситуацій дозволено узагальнити, систематизувати і поповнили знання з предмету «Матеріалознавство» - розширити технічний кругозір, поглибити знання учнів за допомогою додаткової інформації. Весь час атмосфера була емоційно напружена, доброзичлива. Всі учні мали можливість сформувати власну думку з того чи іншого питання, яка по мірі необхідності скориговувалася «колективною мудрістю» та озвучувалася.
Підсумком гри була однакова кількість балів, «нічия». Всі учні та присутні отримали задоволення.

Юлия Иванова

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: урок по материаловедению, ДПЛ
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама