За добу ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику в 11 населених пунктах Донеччини: 2 із них були знеструмлені через бойові

29.06.2023
2247
0

За добу ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику в 11 населених пунктах Донеччини: 2 із них були знеструмлені через бойові дії, 9 - через негоду

За 28 червня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути електропостачання для 1,8 тисяч родин двох населених пунктів, постраждалих через бойові дії. Крім того, енергетики продовжують відновлення після негоди, яка все ще триває в області: зі світлом 3,2 тисячі родин у 9 населених пунктах. Спеціалісти енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення електропостачання прифронтового регіону, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

За добу аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили світло у 2 населених пунктах, знеструмлених через обстріли. Знову мають електрику в оселях 1 843 родини.

На Донеччині зберігається важка ситуація через постійні обстріли. За інформацією Міністерства оборони, ворог і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар'їнському напрямках, де за добу сталося 40 боєзіткнень. 

Без електропостачання поки що залишаються 119 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Також фахівці енергокомпанії продовжили відновленя після негоди:  за останню добу ще 3 295 у 9 населених пуктах знову мають світло. Негода практично не припиняється, тож аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Донецькі електромережі продовжують працювати над відновленнями попри важку безпекову ситуацію в області.    

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 491 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ремонтные работы, восстановление электроснабжения, ДТЭК
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама