За дві доби ДТЕК Донецькі електромережі відновив світло для жителів 12 населених пунктів, знеструмлених через обстріли

18.10.2023
1320
0

За 16 та 17 жовтня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових повернути світло в оселі жителів 12 населених пунктів, постраждалих через обстріли. Це дало змогу відновити електрику для понад 8 тисяч родин прифронтового регіону. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення електропостачання на Донеччині, щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт.

За дві доби фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відремонтували низку пошкоджень та повністю чи частково відновили електрику у 12 населених пунктах. Знову мають доступ до електропостачання 8 556 родин.

На Донеччині зберігається важка ситуація через постійні обстріли. Через постійні ушкодження мереж і обладнання через обстріли, без електропостачання поки що залишаються 118 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 602 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 60 бригад енергокомпанії. 

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ремонтные работы, ДТЭК, восстановление электроснабжения
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама